Acties

14 april 2024 – Laurens loopt de marathon van Rotterdam en hoopt met deze uitdaging geld voor de Stichting Heart for Children’s Path op te halen
Met de volgende tekst op zijn social media heeft Laurens een oproep gedaan;
Op 14 april 2024 zal ik deelnemen aan mijn allereerste marathon, de marathon van Rotterdam. Een uitdaging die ik aan ga met een diepere betekenis en een goed doel voor ogen.Terwijl ik de 42,2 kilometer afleg, zal elke stap die ik zet niet alleen voor mijzelf zijn, maar ook voor de kinderen uit het kindertehuis Children’s Path in Oekraïne. Stichting Heart for Children’s Path steunt deze kwetsbare kinderen. Het is mijn eigen wens om niet alleen mijn eigen persoonlijke doelen te verwezenlijken, maar ook om een positieve impact te geven aan het leven van anderen. Specifiek de kinderen van Children’s Path die deze steun zo hard nodig hebben.

Daarom vraag ik jullie om mijn bijzondere uitdaging te steunen door een donatie over te maken. Alle donaties van mijn sponsoractie worden rechtstreeks overgemaakt naar de Stichting Heart for Children’s Path. De stichting kan hierdoor financiële ondersteuning bieden aan de kinderen die op dit moment verblijven in het kindertehuis in Oekraïne.

21 juni 2023 – Actie voor een midweekje vakantie voor de kinderen van Children’s Path, zomer 2023
Onze Stichting wil het mogelijk maken dat de kinderen van het kindertehuis en hun begeleiders een klein weekje plezier kunnen maken aan het Svitiaz Meer.
Lees hier meer over, helpt u ons?

6 februari 2023 – Positief nieuws van de Bazar Commissie Open Hof
Op onze aanvraag voor een bijdrage voor een bibliotheek ruimte hebben wij positief nieuws ontvangen. Wij krijgen 4% van de netto bazaropbrengst!
Zaterdag 18 maart as. mogen wij hiervoor een cheque in ontvangst nemen. KOMT U OOK NAAR DE BAZAR van de Ontmoetingskerk Maarssen in de Open Hof? https://ontmoetingskerkmaarssen.nl/2023/01/12/update-bazar-2023/

10 januari 2023 – Actie voor een bibliotheek ruimte in het kindertehuis
Na de succesvolle actie en een inmiddels draaiend aggregaat is de Stichting weer bezig met een nieuwe actie. Een rustige plek in roerige tijden creëren.
Wij willen meehelpen om een bibliotheek ruimte te gaan maken in het kindertehuis. Een ruimte waar kinderen zich even in alle rust kunnen terugtrekken om een boek te lezen, huiswerk te maken etc. Hiervoor hebben wij een aanvraag gedaan bij de bazar commissie van de Ontmoetingskerk in Maarssen. Op 17 en 18 maart as. kan er gelukkig weer een bazar georganiseerd worden. Van de opbrengst gaat een deel naar Goede Doelen. Wij hopen begin februari een positief antwoord te krijgen en een toezegging te kunnen doen voor een zitbank, zitkussens, een vloerkleed, boekenkast en boeken. Natuurlijk is uw gift om hieraan bij te dragen ook van harte welkom! Helpt u mee? Doneer hier!

25 november 2022 – HELPT U MEE OM DIT STROOM-AGGREGAAT TE BEKOSTIGEN!!!
Door de bombardementen zitten grote delen van Oekraïne soms kort maar ook soms langere tijd zonder stroom. Zo ook in het kindertehuis.
Nikolay is al een tijdje op zoek naar een stroom-aggregaat, zeker met winter in aantocht .Het is hem nog niet gelukt om hieraan te komen in Oekraïne. Dus zijn wij gaan zoeken in Nederland.
Wij hebben er één gevonden en hopen dit aggregaat voor half december naar de grens van Polen en Oekraïne te brengen. Daar zal Nikolay met vervoer klaar staan om dit aggregaat mee te nemen naar Velyki Mosty!

Stroomstoring in Velyki Mosty
Voorlezen bij kaarslicht
Stroom-aggregaat

Op 3 oktober 2022 hebben wij een ontzettend mooi bedrag mogen ontvangen van de leerlingen van CBS De Sterrenboog in Doorn. Zij hebben in juni diverse acties gehouden, o.a. een kleuterconcert, flesseninzamelingsactie en een koffiecorner. Ida en Romee mochten de cheque in ontvangst nemen en hebben in alle klassen een presentatie gegeven aan de kinderen om ze te vertellen waar het geld voor gebruikt gaat worden. ONTZETTEND BEDANKT voor jullie geweldige acties en dit mooie resultaat!

CBS De Sterrenboog in Doorn hebben een geweldig bedrag opgehaald voor de Stichting Heart for Children’s Path


Zomeractie: Ook de Oekraïense kinderen van Children’s Path hebben zomervakantie.
Laurens Verkerk van onze Stichting gaat 1 augustus 2022 (op eigen kosten) naar Polen om te helpen. Wilt u hem steunen zodat hij één of meerdere leuke dingen met de kinderen kan gaan doen? Doneer een vakantiegift! BEDANKT!

Met uw gift kunnen de kinderen misschien een keer in een zwembad zwemmen?
SBO De Kristal uit Maarssenbroek hebben een fantastisch bedrag opgehaald voor de Stichting Heart for Children’s Path

In maart hebben leerlingen van de groep van juf Martine tekeningen gemaakt voor de kinderen van Children’s Path. Wij hebben deze tekeningen meegenomen naar Polen. Wat was dit een geweldig gebaar! De tekeningen betekende heel veel voor de kinderen. Ida en Romee zijn bij juf Martine in de klas de kinderen wezen bedanken en hebben verteld over onze stichting. Kinderen van groep acht hebben eind april een sponsorloop georganiseerd. De hele opbrengst is gegaan naar onze Stichting. Op 8 juni 2022 is de opbrengst €1244,00 overhandigd aan Ida en Romee. FANTASTISCH! Ontzettend bedankt!

Overhandiging van de opbrengst van de verkoop van eieren en vogelhuisjes op Koningsdag tijdens de optocht in Tienhoven

In Tienhoven is de traditionele allegorische optocht gehouden tijdens Koningsdag. Een van de thema’s was geld ophalen voor Oekraïne door de verkoop van eieren en vogelhuisjes. Deze opbrengst € 1610,00 is geschonken aan de Stichting Heart for Children’s Path. Ontzettend BEDANKT voor dit geweldige initiatief.

Geweldige sponsorloopactie van leerlingen van de Johan Frisoschool voor Heart for Children’s Path

Donderdag 7 april 2022 hebben leerlingen van de Johan Frisoschool uit Woerden een fantastische sponsorloop gehouden.
Het geweldige resultaat van € 10.618,75 is overhandigd aan Dirk Jan Timmer, de ambassadeur van de stichting.
Alle kinderen en leiding van deze school, ONTZETTEND BEDANKT voor jullie inspanning en deze geweldige gift!

Bestuur en ambassadeur augustus 2021
Children’s Path in Velyki Mosti
De kinderen van Children’s Path augustus 2021

Op 5 maart 2022 zijn wij gestart met inzamelen van financiële middelen voor Children’s Path via Facebook en Whatsapp met de volgende oproep;
🇺🇦HELP ONS!🇺🇦
Zoals vele familie en vrienden weten zijn wij nauw betrokken bij het kindertehuis Children’s Path in Oekraïne. De kinderen hebben 2 maart jl. hun ’thuis’ in Velyki Mosty verlaten en verblijven met begeleiding in Polen. Nikolay helpt ook andere mensen om Oekraïne te ontvluchten. Wij steunen de kinderen en het goede werk van Nikolay in deze afschuwelijke situatie. Helpt u mee met een bijdrage? Wij zorgen dat het geld bij Nikolay komt.
BEDANKT! 💙💛🇺🇦🙏

Vele familieleden, vrienden, zakelijke relaties en onbekenden (voor ons) hebben ons gesteund via deze oproep.
IEDEREEN ONTZETTEND BEDANKT HIERVOOR!!!