Acties

Op 3 oktober 2022 hebben wij een ontzettend mooi bedrag mogen ontvangen van de leerlingen van CBS De Sterrenboog in Doorn. Zij hebben in juni diverse acties gehouden, o.a. een kleuterconcert, flesseninzamelingsactie en een koffiecorner. Ida en Romee mochten de cheque in ontvangst nemen en hebben in alle klassen een presentatie gegeven aan de kinderen om ze te vertellen waar het geld voor gebruikt gaat worden. ONTZETTEND BEDANKT voor jullie geweldige acties en dit mooie resultaat!

CBS De Sterrenboog in Doorn hebben een geweldig bedrag opgehaald voor de Stichting Heart for Children’s Path


Zomeractie: Ook de Oekraïense kinderen van Children’s Path hebben zomervakantie.
Laurens Verkerk van onze Stichting gaat 1 augustus 2022 (op eigen kosten) naar Polen om te helpen. Wilt u hem steunen zodat hij één of meerdere leuke dingen met de kinderen kan gaan doen? Doneer een vakantiegift! BEDANKT!

Met uw gift kunnen de kinderen misschien een keer in een zwembad zwemmen?
SBO De Kristal uit Maarssenbroek hebben een fantastisch bedrag opgehaald voor de Stichting Heart for Children’s Path

In maart hebben leerlingen van de groep van juf Martine tekeningen gemaakt voor de kinderen van Children’s Path. Wij hebben deze tekeningen meegenomen naar Polen. Wat was dit een geweldig gebaar! De tekeningen betekende heel veel voor de kinderen. Ida en Romee zijn bij juf Martine in de klas de kinderen wezen bedanken en hebben verteld over onze stichting. Kinderen van groep acht hebben eind april een sponsorloop georganiseerd. De hele opbrengst is gegaan naar onze Stichting. Op 8 juni 2022 is de opbrengst €1244,00 overhandigd aan Ida en Romee. FANTASTISCH! Ontzettend bedankt!

Overhandiging van de opbrengst van de verkoop van eieren en vogelhuisjes op Koningsdag tijdens de optocht in Tienhoven

In Tienhoven is de traditionele allegorische optocht gehouden tijdens Koningsdag. Een van de thema’s was geld ophalen voor Oekraïne door de verkoop van eieren en vogelhuisjes. Deze opbrengst € 1610,00 is geschonken aan de Stichting Heart for Children’s Path. Ontzettend BEDANKT voor dit geweldige initiatief.

Geweldige sponsorloopactie van leerlingen van de Johan Frisoschool voor Heart for Children’s Path

Donderdag 7 april 2022 hebben leerlingen van de Johan Frisoschool uit Woerden een fantastische sponsorloop gehouden.
Het geweldige resultaat van € 10.618,75 is overhandigd aan Dirk Jan Timmer, de ambassadeur van de stichting.
Alle kinderen en leiding van deze school, ONTZETTEND BEDANKT voor jullie inspanning en deze geweldige gift!

Bestuur en ambassadeur augustus 2021
Children’s Path in Velyki Mosti
De kinderen van Children’s Path augustus 2021

Op 5 maart 2022 zijn wij gestart met inzamelen van financiële middelen voor Children’s Path via Facebook en Whatsapp met de volgende oproep;
🇺🇦HELP ONS!🇺🇦
Zoals vele familie en vrienden weten zijn wij nauw betrokken bij het kindertehuis Children’s Path in Oekraïne. De kinderen hebben 2 maart jl. hun ’thuis’ in Velyki Mosty verlaten en verblijven met begeleiding in Polen. Nikolay helpt ook andere mensen om Oekraïne te ontvluchten. Wij steunen de kinderen en het goede werk van Nikolay in deze afschuwelijke situatie. Helpt u mee met een bijdrage? Wij zorgen dat het geld bij Nikolay komt.
BEDANKT! 💙💛🇺🇦🙏

Vele familieleden, vrienden, zakelijke relaties en onbekenden (voor ons) hebben ons gesteund via deze oproep.
IEDEREEN ONTZETTEND BEDANKT HIERVOOR!!!