Laurens rent een marathon voor Oekraïne

Beste vrienden, familie en medelopers,

Ik ben Laurens Verkerk en ik sta op het punt om een persoonlijke mijlpaal te bereiken die veel verder reikt dan alleen mijn eigen grenzen. Op 14 april 2024 zal ik deelnemen aan mijn allereerste marathon, de marathon van Rotterdam. Een uitdaging die ik aan ga met een diepere betekenis en een goed doel voor ogen.

Terwijl ik de 42,2 kilometer afleg, zal elke stap die ik zet niet alleen voor mijzelf zijn, maar ook voor de kinderen uit het kindertehuis Children’s Path in Oekraïne. Stichting Heart for Children’s Path steunt deze kwetsbare kinderen. Het is mijn eigen wens om niet alleen mijn eigen persoonlijke doelen te verwezenlijken, maar ook om een positieve impact te geven aan het leven van anderen. Specifiek de kinderen van Children’s Path die deze steun zo hard nodig hebben.

Daarom vraag ik jullie om mijn bijzondere uitdaging te steunen door een donatie over te maken. Alle donaties van mijn sponsoractie worden rechtstreeks overgemaakt naar de Stichting Heart for Children’s Path. De stichting kan hierdoor financiële ondersteuning bieden aan de kinderen die op dit moment verblijven in het kindertehuis in Oekraïne.

Het maakt niet uit hoe groot of klein, elke bijdrage telt en maakt een verschil. Samen kunnen we hoop, liefde en kansen brengen in het leven van deze kinderen, en om hen helpen een betere toekomst op te bouwen.

Dank je wel voor jullie steun. Ik ga er voor op 14 april!

Met vriendelijke groeten,

Laurens Verkerk