Zomervakantie 2024

Net als in 2023 willen wij weer heel graag een grote groepsaccommodatie sponsoren om de kinderen van kindertehuis Children’s Path een onvergetelijke week te bezorgen. Een groot huis bij een meer met heel veel speelmogelijkheden en natuurlijk ijsjes!
In deze week kunnen de kinderen en hun begeleiders even ontspannen. Er is nog steeds dagelijks luchtalarm. Dit kan niet zomaar weggenomen worden, ook niet op een andere plek in Oekraïne.. Toch doet het plezier met elkaar in een andere omgeving iedereen even goed. Uw gift is welkom o.a. om deze week te steunen. De planning is dat de kinderen in juli een heerlijke ontspannen week zullen gaan beleven! Helpt u mee?


Deze kinderen steppen heerlijk bij het kindertehuis, maar een keer een weekje aan een meer dat is ‘zomervakantie’!