Laurens bezoekt de Oekraïnse kinderen in Polen

Van 1 t/m 12 augustus heeft Laurens Verkerk een bezoek gebracht aan de Oekraïnse kinderen in Rabka Zdroj, Polen Hij mocht in het huis van Martin en Marzena slapen waar ook de kinderen en begeleiding ook verblijven.
Een warm welkom door alle kinderen en begeleiders. Ze waren erg blij dat hij er weer was.

De tekening op de slaapkamerdeur zegt genoeg.

De kinderen helpen in de zomermaanden Martin en Marzena. In de grote vakantiewoning komen nu steeds groepen mensen voor een kamp of vakantie.
Ook helpen de kinderen in de tuin en bij de wisseling van groepen. Kamers schoonmaken etc. Laurens heeft ijverig meegeholpen.
Maar daarnaast was er heel veel plezier. Er moest natuurlijk gevoetbald worden. Laurens had voor iedereen een T-shirt meegenomen, beschikbaar gesteld door Camping Les Seullières, Les Huttes, Ile d’Oleron, Frankrijk. Allemaal hun eigen naam op het T-shirt en Laurens was de coach.

Blij met de T-shirts van Camping Les Seullières
Team Velyki Mosty kids met coach Laurens

Op 6 augustus was er een feestje. Laurens is jarig, 28 jaar! Een bijzondere ervaring om dit te vieren met alle kinderen en hun begeleiders.
Laurens had i.v.m. zijn allergie zelf bakmeel meegenomen om een appeltaart te laten bakken. En ja als je appels moet schillen ga je de uitdaging van de langste appelschil aan. Laurens heeft zich echt jarig gevoeld.

Lea en Vitalik met lange appelschillen
Het deeg klaarmaken
Het prachtige resultaat!

Voordat Laurens wegging hebben wij via Facebook nog een actie gestart om geld in te zamelen voor een uitje met alle kinderen en begeleiders.
Hét uitje met de kinderen en begeleiders naar Therma Bania. Na veel problemen met de bus (en dat lag niet aan de kleine chauffeur) heeft de hele groep kinderen en begeleiding genoten in het prachtige zwemparadijs. Dankzij de donaties heeft Laurens dit namens onze Stichting aan kunnen bieden.

WAT HEBBEN ZE GENOTEN 💙💛

Chauffeur Mark
De hele groep in de hal van Therma Bania
Plezier in het water

Na twee geweldige weken heeft Laurens namens onze Stichting nog een gift mogen overhandigen. Het blijft moeilijk in Polen. Er wordt heel veel gevergd van de vier begeleiders. Ondanks alles blijven ze optimistisch en hopen ze toch naar Oekraïne terug te gaan.
Dankbaar voor de komst van Laurens en de hulp hebben ze Laurens 12 augustus weer op het vliegveld gebracht. Laurens heeft enorm genoten van de blijheid op de gezichten van de kinderen. Wij blijven ons inzetten voor dit geluk van de kinderen. Blijft u onze Stichting steunen!

Een mooie gift voor de kinderen van Children’s Path
Tijd om weer afscheid te nemen kwam veel te vlug – Luchthaven Krakau